Izvor: INFORMER
29.04.2024 u 22:28
0

PONOVO NISU U LJUBAVI: Jelena Karleuša uputila apel Dari Bubamari, štedi je samo iz ovog razloga: Agresivna sam i opasna!

JK je govorila o sukobu sa koleginicom, a tom prilikom istakla je da prema njoj ima obzira samo zato što je majka.

Muzička zvezda Jelena Karleuša bila je gost koncerta Dare Bubamare u Areni, a iako su mnogi pomislili da je to nastavak velikog prijateljstva koje je otpočelo ranih dvehiljaditih, njih dve su ušle u rat za koji, kako kaže JK, više nije ni sigurna kako je krenuo.

Ona je sada prokomentarisala svoj odnos sa koleginicom i istakla da još uvek ne planira da reaguje na Darine ružne reči.

  •  Ako mi veruješ ne znam, stvarno ćeš morati nju da pitaš. Nikada nisam dobila taj odgovor, svi se pitaju i svi mene pitaju, da li je ovo moguće, bukvalno kažem isto što i tebi, stvarno ne znam. Evo možda bi trebalo nju da pitaš. Prvo moram da kažem, šta god ona rekla o meni, a u poslednje vreme je ružne stvari izgovorila, nisam želela da uzvratim zato što ona, ipak ima sina koji je tu negde godište kao moje ćerke, i iz obzira prema tome prosto ne želim bilo šta da kažem. Ja sam inače bolećiva prema ženama i uvek gledam da pomognem, a kada mi uzvrate ovako stvarno ne znam koji je razlog. Eto, ako ona zna neka kaže i ako ona ima neki razlog neka ga kaže, ali da se sad mi nešto pljujemo i prozivamo, nismo ni klinke, nismo ni amaterke, nismo ni početnice. Stvarno, ružno je, imamo i decu i mislim da ja u najmanju ruku od nje to nisam zaslužila i opet kažem nisam očekivala ni hvala ni hvalospeve, ali nisam očekivala ni da me vređa i napada.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter