Izvor: HAPPYBSC/NOVA SHOW
29.04.2024 u 22:02
0

PEVAČ POTVRDIO RADOSNU VEST: Petar Grašo i Hana Huljić čekaju drugo dete

Pevač Petar Grašo i njegova koleginica Hana Huljić čekaju svoje drugo dete.

Njih dvoje imaju ćerkicu Albu koja će uskoro proslaviti drugi rođendan, a pevač je za IN magazin potvrdio da će uskoro u njihov dom stići još jedna prinova.

On nije otkrivao detalje niti je rekao u kom mesecu trudnoće je Hana, a ćerka Tončija Huljića je pre nekoliko meseci govorila o roditeljstvu i malenoj Albi.

„Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo porasti i možda sad jedva čekam da poraste, ali kad poraste biće mi žao. Predivna je, vesela je, unela je nešto posebno u naš život“, rekla je Hana za ShowBuzz i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

„To da dete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvek mi je žao dece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam srećna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmeh“, izjavila je ona, između ostalog.

O drugoj trudnoći, Hana Huljić se još uvek nije oglašavala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter