Izvor: Kurir
15.05.2024 u 17:04
0

„OVO JE NAJLEPŠI OSEĆAJ NA SVETU“! Ceca posetila snajku u porodilištu

Svetlana Ceca Ražnatović juče je dobila trećeg unuka, a mama i beba se osećaju odlično. Naslednik je dobio ime Isaija.

Pevačica je sa ponosnim tatom Veljkom Ražnatovićem stigla u porodilište u sportskom izdanju koje na prvi pogled izgleda skromno.

Samo oštrom oku i znalcima visoke mode nisu promakli skuopceni detalji na Ceci koji vrede nekoliko desetina hiljada evra.

Pevačica je sa sobom je imala torbu svetskog brenda „Hermes“ kojoj je prosečna cena 15.000 evra.

Farmerke koje je imala na sebi su marke „Botega Veneta“, dok naočare „Majkl Kors“ koje je nosila iznose 193 evra.

Ražnatovićeva je na ruci nosila sat marke „Roleks“ a za ovaj model luksuznog brenda potrebno je izdvojiti oko 25 hiljada evra.

Zanimljivo je da se pevačica u istoj kombinaciji pojavila i na gala slavlju u vili na Dedinju.

Detalji krivične prijave protiv Marka Miljkovića! Evo da li je imao oružje i ko je zvao policiju

Možda bi se nekome od cifre zavrtelo u glavi, ali ako je istini za volju, Ceca spada u zvezde koje su najtraženije na Balkanu, te je normalno da sebi može da priušti ovako skupocene komade.

Podsetimo, Ceca nije krila sreću zbog dolaska bebe na svet, te je priznala da li je zajedno sa Veljkom i Bogdanom birala ime za trećeg naslednika.

– Bogu hvala, sve je super. Ja sam još uvek uzbuđena. Ovo je najlepši osećaj na svetu. Bebac je sladak i meden, videla sam fotografije. Krstan je bebiron i još uvek nije svestan, ali Željko jeste i raduje se. Sada snajka treba da se odmori i oporavi. Nisam učestvovala u odabiru imena, to su njihova deca i oni treba to sami da rade. I ja sam sa svojim mužem svojoj deci davala imena – izjavila je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter