Izvor: BLIC ŽENA
29.05.2024 u 08:33
0

„Ubija mahovinu za 24 sata“: Perfektno dvorište uz pomoć samo 1 sastojka koji imate kod kuće

Njegova kiselost uništava mahovinu brzo i efikasno, a istovremeno je bezbedno za okolnu travu kada se koristi praviln

Mahovina na travnjaku može biti prava noćna mora za svakog ljubitelja lepih i uređenih zelenih površina. Osim što narušava estetiku, mahovina može i ometati rast zdrave trave. Međutim, postoji jednostavno i efikasno rešenje koje će vam pomoći da se oslobodite mahovine u roku od 24 sata – i to uz pomoć samo jednog sastojka koji verovatno već imate kod kuće.

Efikasno rešenje sa sirćetom

Sirće, koje se često koristi u domaćinstvu kao prirodno sredstvo za čišćenje, može biti izuzetno delotvorno i za uklanjanje mahovine sa travnjaka. Njegova kiselost uništava mahovinu brzo i efikasno, a istovremeno je bezbedno za okolnu travu kada se koristi pravilno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter