Izvor: TELEGRAF
29.04.2024 u 22:46
0

DOŠAO U PRATNJI ADVOKATA!Predao se osumnjičeni za ubistvo Maria Simovića (44) iz Čačka

Popović se sumnjiči da je u četvrtak ujutru hicima iz pištolja ubio Čačanina Maria Simovića (44)

D. P., koji se tereti za ubistvo osimnjičen za ubistvo Čačanina M. S. (44), predao se policiji u Čačku, prenosi beogradski medij.

D. P. se sumnjiči da je u četvrtak ujutru hicima iz pištolja ubio Čačanina M. S. (44).

Dejan Popović, koji se tereti za ubistvo osimnjicen za ubistvo Čačanina Maria Simovića (44), predao se policiji u Čačku, potvrđeno je Telegrafu.

Popović je došao u pratnji advokata. On sumnjiči da je u četvrtak ujutru hicima iz pištolja ubio Simovića.

– Njegov automobil marke volvo, pronađen je tokom dana u čačanskom naselju Šebeci, nakon čega se osumnjičeni predao nadležnim ogranima

On se tereti da je hicima iz vatrenog oružja upucao sugradjanina u jednoj radnji uz Ibarsku magistralu. Od tog trenutka policija je intenzivno tragala za njim.

Kako nezvanično saznajemo sukob između njih dvojice trajao je odavno.

„Ubijeni je maltretirao Dejana godinu dana unazad, a sukob traje odavno. Mario mu je, kako se priča „po čaršiji“, zapalio beznzinsku pumpu u izgradnji i digao mu auto „džip“ u vazduh. Sve je eskaliralo zbog međe, odnosno imanja koje se nalazi jedno pored drugog“, rekao nam je sagovornik upućen u ovaj slučaj.

Podsetimo, ubijen je u poznatoj fabrici „Marteks“ u Čačku. Dejan Popović inače je vlasnik tehničkog pregleda.

Mario Simović je osuđivan za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

Viši sud u Čačku je 2012. godine naložio privremeno oduzimanje kompletne imovine njemu i njegovoj porodici.

Simoviću i njegovim roditeljima tada su oduzete su tri kuće, tri stana, dva lokala, preduzeće, pet automobila i šest placeva u Preljini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter