Izvor: Kurir
18.03.2024 u 15:21
0

BIZNISMEN OTKRIO DETALJE OTMICE SINA: Kidnaperi odavno TERORIŠU ceo Vršac, SEDAM sati ga mučili da bi miu iznudili novac

Juče je u policijskoj stanici u Vršcu prijavljena otmica sina poznatog biznismena.

Mladić (21) uspeo da pobegne od kidnapera koji su odranije poznati policiji.Podsetimo, policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih i u toku je istraga.

– Ja sam juče prijavio da mi je sin bio otet u subotu uveče, kada je bio na proslavi rođendana. Nakon toga su ga sačekali i tražili mu novac, on nije hteo da da, pa su ga nožem prisilili da uđe u auto, odvezli su ga u neki stan i tamo su ga sedam sati maltretirali i tukli. Uopšte nije u pitanju nikakav dug! Ti mladići reketiraju decu čiji su roditelji malo imućniji – objasnio je biznismen za Kurir i naveo da su o,mtičari od njegovog deteta zahtevali cifru od 2.000 evra.

Kako dalje navodi, osumnjičeni su njegovom sinu uzeli novac koji je on u tom trenutku imao kod sebe, kao i telefon, zlatan lanac i sat.

Kako dalje saznajemo, oteti mladić je u nedelju ujutru uspeo da pobegne od nasilnika i da dodđe do telefona. Odmah je pozvao svog oca, nakon čega je poznati vršački biznismen pozvao policiju.

ODLIČNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen(35) zbog više krivičnih dela! POSEDOVAO I EKSPLOZIVNI MATERIJAL
PIXABAY/ilustracija

Mladić je posle sedmočasovnog mučenja i maltretiranja bio u lošem fizičkom stanju, kako kaže njegov otac, zadobio je razne povrede od udaraca, ali osim toga, sve ovo je veoma uticalo i na njegovo psihičko stanje.

Inače, mladić kojeg su oteli u subotu uveče, bavi se sportom godinama, tačnije tekvondom, a trenutno studira u Beogradu Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, s tim da je u rodni grad došao za vikend na odmor.

Odranije poznati policiji

– Osumnjičeni su mladići koji su odranije poznati policiji, ceo grad terorišu. Pre desetak dana, jedan od osumnjičenih za otmicu mog sina je tek izašao iz pritvora – rekao je poznati biznismen.

Podsetimo, slučaj je juče prijavio mladićev otac, a o tome gde su ga odvezli i koliko je dugo je bio kidnapovan, policiji je ispričao dvadesejednogodišnji mladić.

– Oštećeni je naveo da su ga oteli zbog novca. Nakon njegovog iskaza pripadnici MUP odmah su u velikoj i opsežnoj akciji pronašli lica koja je navodno oštećeni imenovao za kindapere – naveo je naš izvor.

Četvorici muškaraca određen je pritvor, nakon čega će biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter