Izvor: KURIR
22.04.2024 u 08:30
0

EMOTIVNI ISPRAĆAJ VLADARA IZ SENKE: Snaja i sin se oprostili od Brana Mićunovića

Branislav Brano Mićunović sahranjen je juče na mesnom groblju u Moštanici kod Nikšića.

Njegovoj sahrani prisustvovao je veliki broj građana Nikšića i drugih gradova Crne Gore i regiona, ljudi iz političkog, kulturnog, sportskog miljea.

Na večni počinak Brana Mićunovića ispratio je bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović sa suprugom Lidijom i sinom Blažom.

Sinoć su se na društvenim mrežama od njega oprostili snaja Zorana i sin Đorđe.

 

ŠIBENIK OBUHVAĆEN VATROM: Zbog vetra se vatra brzo širi (VIDEO)

 

– Hvala za nesebičnu ljubav i bezbrižnost. Zauvijek (tata) – napisala je ona.Njegov sin Đorđe podelio je tekst dela svog govora koji je održao ocu na sahrani, uz emotikon srca.

Zorana i Đorđe su 2017. godine svoju vezu su krunisali brakom u najluksuznijem hotelu na primorju, a iz ljubavi su dobili dvoje dece.

Brano Mićunović umro je od teške bolesti u petak na klinici u Budvi.

Rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter