Izvor: Kurir
03.05.2024 u 09:57
0

DRAMA U SARAJEVU: U toku noći požar zahvatio dva ugostiteljska objekta, vatrogasci još na terenu

Tokom noći, odnosno ranih jutarnjih sati, došlo je do požara na dva ugostiteljska objekta, za koji se tek utvrđuje uzrok.

Kako je za Kliks potvrđeno iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo, prvi požar se dogodio u 03:40 sati na Alipašinom Polju, gde je planuo jedan ugostiteljski objekat.

Gašenje požara je završeno do 4:50 minuta jutros, a na objektu je nastala materijalna šteta.

„KRENULI SU VIDOVNJACIMA, SAMO DA VIDE JE LI MRTAV ILI ŽIV“: Alijani iz Bugojna nestao brat, a onda se desilo NEŠTO NEZAMISLIVO

Međutim, u 05:05 sarajevski vatrogasci dobijaju novi poziv zbog požara u kafiću koji se nalazi u Rustem-pašinoj ulici, na prostoru opštine Ilidža, odnosno kod terminala.

Požar je takođe lokalizovan, međutim vatrogasci su još na terenu kako bi vatra bila u potpunosti ugašena.

Više informacija biće poznato nakon što bude izvršen uviđaj.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter