Izvor: Kurir
21.04.2024 u 14:55
0

OD NASERA KELJMENDIJA DO DRŽAVNE LUTRIJE: Veliki broj čitulja za Mićunovića: Evo ko se sve oprostio od „vladara Crne Gore iz senke“

Sahrana Branislava Brana Mićunovića, crnogorskog biznismena biće održana danas u Nikšiću.

Porodica Branislava Brana Mićunovića u čitulji navodi da će saučešće primati u kapeli Štedim – Moštanica, danas do 15 časova, kad će Brana Mićunović i biti sahranjen.

Ko je sve dao čitulju

Pored najbližih članova porodice, od Mićunovića se oprostio i veliki broj ljudi koji su izrazili saučešće putem čitulje.

Brano Mićunović, čitulje
FOTO: PRINTSREEN/UMRLI.ME

– Povodom smrti vašeg oca i brata primite moje iskreno saučešće od iskrenog prijatelje. Brano, večna ti slava – u potpisu piše Naser Keljmendi koji je, podsetimo, pre osam meseci oslobođen optužbe za trgovinu drogom za šta je prvostepeno osuđen na četiri godine i osam meseci zatvora.

Brano Mićunović, čitulje
FOTO: PRINTSREEN/UMRLI.ME

Čitulju su uputili i iz Lutrije Crne Gore: „Duboko pogođeni Vašim odlaskom. Velikom čoveku poslednji pozdrav“.

Brano Mićunović, čitulje
FOTO: PRINTSREEN/UMRLI.ME

Od Mićunovića su se između ostalih oprostili i Dragan Giga Zindović koji je ranije hapšen i označen kao glavni akteri krvavog mafijaškog obračuna u budvanskom restoranu „Jadranska straža“, Sava Vujović koji je bio njegov dugogodišnji prijatelj i navodni telohranitelj.

Brano Mićunović, čitulje
FOTO: PRINTSREEN/UMRLI.ME

„Đede naš najbolji, počivaj u miru – Branovi unuci“.

Podsetimo, Brano Mićunović je decenijama bio u fokusu javnosti u zemlji i regionu, dok je njegovo ime povezivano sa brojnim aferama – za neke je bio „ponos Crne Gore“, dok je za druge kriminalac i „gospodar Crne Gore“, bez čijeg se odobrenja nije mogao završiti nijedan ozbiljniji posao u sivoj zoni.

Rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

Branislav Brana Mićunović preminuo je od posledica teške bolesti, s kojom se dugo borio. Preminuo je u Budvi. Već duže vreme imao je zdravstvene probleme, a nedavno je bio podvrgnut i operaciji. Njegovo zdravstveno stanje je bilo veoma teško, što je dovelo do tragičnog ishoda, i ni lekari koji su specijalno došli iz Beograda nisu uspeli uz sve napore da ga spasu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter