Izvor: Informer
02.05.2024 u 10:19
4

PROCURELA POVERLJIVA RUSKA SKICA: RUSI napravili MAPU NUKLEARNIH META – evo koja država će prva da padne

„Države Evrope žele osvetu za poraz fašizma u Drugom svetskom ratu, pa će Rusija morati da ih uzdrma nuklearnom eskalacijom i mogućom upotrebom nuklearnog oružja, iako će to biti težak moralni izbor“, kaže predsednik predsedništva ruskog saveta za spoljnu i odbrambenu politiku Sergej Karaganov.

– Ako dođe do prvog talasa nuklearnih udara. Ne daj Bože, ovo će se desiti, jer će to biti strašna moralna šteta za nas same. Mi ih guramo u pakao, ali i sebi otvaramo put u pakao. To je težak izbor. Ali što se tiče ciljeva, oni su potpuno očigledni. To su Poljska, Nemačka, baltičke države, ako je zaista potrebno, i Rumunija, jer kroz nju prolazi ogromna količina opreme i naoružanja, tamo su veoma ozbiljne baze – rekao je Karaganov u intervjuu Andreju Uglanovu.

On, međutim, smatra da Britanija ne predstavlja ozbiljnu vojnu pretnju.

SPALJIVALI LJUDE UZ POVIKE ‘SLAVA UKRAJINI’, PUTIN SE KRVAVO OSVETIO: Tačno decenija od UBISTVA 48 RUSA u ODESI (VIDEO)

Karaganov priznaje da će Rusija morati da izvede nuklearni udar kako bi sprečila Treći svetski rat i spasila čovečanstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “PROCURELA POVERLJIVA RUSKA SKICA: RUSI napravili MAPU NUKLEARNIH META – evo koja država će prva da padne”

  1. A ko će da ratuje na strani uSraine, 100 milijardi ne mogu da ratuju. ameriSranci sigurno neće ratovati, oni samo izazovu rat kao u ostalom i Prvi i Drugi svetski ratu, a onda sede i trljaju ruke dok ratni profit samo kaplje.

    14
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter