Izvor: Informer
02.05.2024 u 11:38
4

SADA ZNAMO DO KADA ĆE TRAJATI RAT U UKRAJINI: SIJARTO odrukao STOLTENBERGOV PLAN – „Traže da prikupimo 100 milijardi za UKRAJINU za još 5 godina ratovanja“

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg zvanično je poslao predlog članicama alijanse da za pet godina prikupe 100 milijardi dolara vojne pomoći Ukrajini, saopštio je šef diplomatije Mađarske Peter Sijarto.

– NATO sada želi da upumpa novih 100 milijardi dolara u ovaj rat – počeo je Sijarto u svom obraćanju na društvenim mrežama, pa dodao:

  Ovaj predlog generalnog sekretara NATO-a dostavljen je u utorak zemljama-članicama na prvo čitanje. Dobili smo u utorak predlog o tome kako generalni sekretar želi da prikupi od zemalja-članica 100 milijardi dolara!

PROCURELA POVERLJIVA RUSKA SKICA: RUSI napravili MAPU NUKLEARNIH META – evo koja država će prva da padne

Prema njegovim rečima, očekuje se da će novi fond biti raspoređen na pet godina.

– To znači da NATO računa na produženje rata za još pet godina, a mi znamo kakve rizike to nosi – dodao je Sijarto.

Šef mađarskog ministarstva spoljnih poslova je naglasio da će se „narednih nedelja, u razgovorima, boriti da Mađarska ostane po strani od ovog ludila, od isporuka oružja, obuke ukrajinske vojske i prikupljanja ovih 100 milijardi dolara i pumpanja u rat“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “SADA ZNAMO DO KADA ĆE TRAJATI RAT U UKRAJINI: SIJARTO odrukao STOLTENBERGOV PLAN – „Traže da prikupimo 100 milijardi za UKRAJINU za još 5 godina ratovanja“”

  1. 100 milijardi ne može da ratuje samo od sebe. ameriSranci svakako neće doći u uSrainu da ratuju. Oni će kao i u Prvom i Drugom svetskom ratu zapaliti požar rata, a onda će sedeti i trljati ruke, dok se ratni profit sliva kao bujica.

    6
    0
    Odgovori
  2. NATO teroristička tvor-evina, KIM, EU i ostale neolibelarne državice i podružnice, trajaće još cca 450 dana! a zatim kaput, nova Jalta i nova podela sveta, pod uslovima pobednika. Samo ne znam šta će potomci Bečkih konjušara sobarica i

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter