Izvor:
03.05.2024 u 16:16
1

ZAHAROVA OBEĆALA ODMAZDU: Bilo kakva agresija na Krim biće dočekana snažnim odgovorom A METE SU više nego jasne

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova upozorila je danas Vašington, London i Brisel da su sve agresivne akcije protiv Krima i Krimskog mosta osuđene na neuspeh i da će biti dočekane snažnom odmazdom.

RUSI POČELI DA KORISTE „ZMAJA“ NA FRONTU: Uzbuna u Ukrajini zbog novog oružja JEDNA SALVA PRETVARA CELE GRADSKE BLOKOVE U RUŠEVINE

 

„Želela bih ponovo da upozorim Vašington, London, Brisel da su sve agresivne akcije protiv Krima ne samo osuđene na neuspeh, već će biti dočekane i snažnom odmazdom“, rekla je Zaharova na konferenciji za novinare, preneo je TASS.

Krim je poluostrvo sa spornim statusom, pod faktičkom je kontrolom Rusije i podeljeno je na dva subjekta Ruske Federacije, Republiku Krim i grad sa federalnim statusom Sevastopolj. Ukrajina Krim smatra delom svoje teritorije i ne priznaje njegovo pripajanje Rusiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZAHAROVA OBEĆALA ODMAZDU: Bilo kakva agresija na Krim biće dočekana snažnim odgovorom A METE SU više nego jasne”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter