Izvor: Kurir
03.05.2024 u 14:26
1

OBRUŠILA SE ZEMLJA U RUDNIKU, PA ZATRPALA RUDARA: Drama u Bosni, kolege pokušavaju da spasu NESREĆNOG ČOVEKA

U Rudniku lignita „Mramor“ došlo je do obrušavanja zemlje, a tom prilikom je zatrpan jedan rudar, potvrđeno je za portal „Avaza“.

Nesreća se dogodila u jami na otkopu i tada je došlo do obrušavanja zemlje. Zatrpan je jedan rudar i njega pokušavaju izvući Jedinica za spašavanje.

„Mogu potvrditi da se nesreća dogodila i da sada pokušavamo da čoveka izvučemo živog. Službe rade trenutno nadljudskim naporima. Znate kako je kad rudar rudara želi spasiti. Spašavaju ga kolege iz smene i četa za spašavanje“, kazao je predsednik Sindikata Rudnika uglja Kreka Zuhdija Tokić za portal „Avaza“.

U Rudniku lignita „Mramor“ uslovi su poprilično loši, a članovi sindikata su u više navrata na to ukazali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OBRUŠILA SE ZEMLJA U RUDNIKU, PA ZATRPALA RUDARA: Drama u Bosni, kolege pokušavaju da spasu NESREĆNOG ČOVEKA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter