Izvor: RT
26.04.2024 u 18:51
3

„E, SAD DA VIDIMO KO JE DIGAO SEVERNI TOK“: NEBENZJA iznenada u ime KINE I RUSIJE pokrenuo PITANJE od kog drhti ZAPAD

Sve razumne države koje nemaju nikakve veze sa terorističkim napadom na "Severni tok" treba da sarađuju na istrazi, istakao je Nebenzja na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija

Oni koji su izvršili terorističke napade na „Severni tok“ neće izbeći odgovornost i Ruska Federacija će s tim ciljem koristiti sva raspoloživa sredstva, rekao je stalni predstavnik Rusije pri UN Vasilij Nebenzja na sednici Saveta bezbednosti UN.

„Želim da vas uverim da koliko god se počinioci trudili, naša zemlja će nastaviti da koristi sva sredstva koja su nam na raspolaganju u ove svrhe“, rekao je Nebenzja, prenose „RIA Novosti“.

Pozvao je „sve razumne države koje nemaju nikakve veze sa terorističkim napadom na Severni tok“ da podrže ruske napore.

PREKO VODE DO SLOBODE: UKRAJINAC NA DUŠEKU POKUŠAO DA PREPLIVA DNJESTAR – Dron snimio neverovatnu scenu, cilj mu bio da izbegne MOBILIZACIJU (VIDEO)

Prema njegovim rečima, prave okolnosti se mogu utvrditi samo uz saradnju međunarodne zajednice, uprkos naporima zemalja koje predvode SAD.

„Svi zahtevi ruskih nadležnih organa za saradnju u istrazi terorističkog napada na Severni tok kolegama iz evropskih zemalja koje sprovode istražne radnje dosledno su i odlučno ignorisani“, kazao je Nebenzja.

Kina je u Savetu bezbednosti UN takođe pozvala na brzo pokretanje međunarodne istrage o „Severnom Toku“.

„Još jednom pozivamo na brzo pokretanje međunarodne istrage pod okriljem UN kako bi se utvrdila i čula istina. Pozivamo relevantne zemlje da se aktivno angažuju i sarađuju sa Rusijom u zajedničkoj istrazi“, rekao je zamenik kineskog stalnog predstavnika pri UN Geng Šuang.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„E, SAD DA VIDIMO KO JE DIGAO SEVERNI TOK“: NEBENZJA iznenada u ime KINE I RUSIJE pokrenuo PITANJE od kog drhti ZAPAD”

  1. Nemacka, Danska i Svedska sve znaju o diverziji na Severnom toku, ali nikad nece podeliti dokaze sa Rusima. Kod njih je strah od Amera i mrznja prema Rusima jaca od pravde, istine i vlastitog interesa. Fasisti su to, bili i ostali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter