Izvor: Informer
07.05.2024 u 13:21
2

RUSIJA JE DANAS OBJAVILA RAT ZAPADU: Ova poruka sa PUTINOVE INAUGURACIJE sve govori

Predsednik Rusije Vladimir Putin obratio se građanima po stupanju na predsedničku dužnost i poručio da će narod sam odlučivati o budućnosti zemlje. Zahvalio je na poverenju koje mu je ukazano.

Zahvalio je građanima u svim regionima, kao i onima na istorijskim teritorijama koji su odbranili svoje pravo da budu deo Rusije i svima koji se bore za Rusiju, za poverenje koje su mu ukazali i podršku.

– U ovim svečanim i odgovornim trenucima stupanja na dužnost predsednika, želim da iskreno zahvalim građanima Rusije u svim regionima naše zemlje, stanovnicima naših istorijskih zemalja koji su branili pravo da budu sa Otadžbinom, želim da se poklonim našim herojima, učesnicima specijalne vojne operacije i svima koji se bore za otadžbinu. Još jednom hvala na ukazanom poverenju i podršci – rekao je on.

POPLAŠILI SE KAO MIŠEVI – RUSIJA UPUTILA VOJNI ULIMATUM VELIKOJ BRITANIJI: Direktna pretnja MOSKVE LONDONU, evo šta ih čeka

– Obraćam se svakom građaninu Rusije. Samo što sam izgovorio zakletvu, a tu je suština predsedničke funkcije – služiti narodu i štititi Rusiju, to je čast, obaveza i sveti dug – rekao je on i poručio građanima da će o sudbini zemlje odlučivati oni sami.

Kako je istakao, uveren je da će zemlja na dostojanstven način preživeti težak period i postati još jača.

– Uveravam vas da će i ubuduće interesi, bezbednost naroda Rusije za mene biti iznad svega – rekao je Putin i dodao da se veliki ciljevi mogu ostvariti samo zajedno sa narodom.

Rezultati njegovog rada u okviru novog predsedničkog mandata zavisiće od jedinstva čitavog društva, naglasio je Putin i dodao da će činiti sve što je u njegovoj moći da opravda poverenje Rusa.

Jedinstvo

– Naglašavam: rezultati tog rada će presudno zavisiti od našeg jedinstva, od zajedničke težnje da radimo na korist domovine, da je branimo i da ulažemo maksimalne napore – uveren je Putin.

On je dodao da je neophodno osigurati da se nastavi razvoj zemlje u narednim decenijama, odgajiti i vaspitati mlada pokoljenja koji će jačati moć Rusije.

– Moramo da osiguramo da se pouzdano nastavi razvoj zemlje u decenijama koje slede, da odgajimo i vaspitamo mlada pokoljenja koja će jačati moć Rusije, razvijati našu državnost u čijoj osnovi je međunacionalna sloga, očuvanje tradicija svih naroda koji žive u Rusiji – istakao je predsednik.

Zapad

Kako je rekao, Rusija ne odbija dijalog sa Zapadom.

– Mi ne odbijamo dijalog sa zapadnim državama. Izbor je njihov: da li i dalje nameravaju da koče razvoj Rusije, da nastave politiku agresije, pritisak na našu zemlju koji ne prestaje godinama ili će tražiti put ka saradnji i miru – naglasio je Putin.

Rusija je, prema njegovim rečima, spremna da jača dobre odnose sa većinom sveta.

– Bili smo, a i sada smo otvoreni za jačanje dobrih odnosa sa svim zemljama koje u Rusiji vide pouzdanog i poštenog partnera. I to je zaista većina u svetu – naveo je on.

Putin je završio govor rečima da je uveren u pobedu Rusije.

– Mi smo jedinstven i veliki narod. I zajedno ćemo savladati sve prepreke, ostvariti sve što smo zamislili. Zajedno ćemo pobediti – zaključio je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “RUSIJA JE DANAS OBJAVILA RAT ZAPADU: Ova poruka sa PUTINOVE INAUGURACIJE sve govori”

  1. ETo BASH samo shto nije…

    Taj vash Putin ISTO kao i onaj retardirani kinez i retardirani Allessandro Vucic koji su SVA TROJICA POTPLACENI od UPRAVO ZAPADA da samo budu na pijedestalu i da CHUVAJU STATUS QUO…
    2 DECENIJE je pecao, plivao, sunchao se, putovao na ferije, jeo , kurvao se = i SADA na kraju zivota se SJETIO da neshto pripremi … ali OPET NE nishta u PRAKSI nego samo PRAZNE RIJECHI ?

    MRSH SVA TROJICA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter