Izvor: Kurir
07.05.2024 u 12:49
1

„OPROSTI SE OD TATE“: Snimila video ocu deteta, pa dečaku ispalila METAK U GLAVU, a onda je otkriven razlog MONSTRUOZNOG ZLOČINA

Majka iz Teksasa rekla je svom trogodišnjem sinu da se „oprosti od tate“ pred kamerom samo nekoliko trenutaka pre nego što je upucala dečaka i bacila ga u jarak, a zatim okrenula pištolj na sebe – dan pre nego što je trebalo da bude na sudu za saslušanje o starateljstvu sa bivšim mužem, rekli su policajci.

Savana Kriger (32) i njen sin Kaiden pronađeni su mrtvi sa prostrelnim ranama u glavi u parku u San Antoniju 19. marta, ali vlasti su provele nedelje spajajući mučne poslednje sate dok su istraživale ubistvo i samoubistvo.

U satima pre ubistava, vlasti su utvrdile da je majka pucala na njene stare fotografije sa venčanja, razbila kuću svog bivšeg muža i ismevala ga nizom FaceTime video snimaka i tekstova koji su ga upozoravali: „Nećeš imati ništa do kraja dan.“

Grozno iskušenje počelo je da se odvija kada je Krigerova napustila posao popodne 18. marta i uputila se pravo u kuću svog bivšeg dok je on bio na poslu, saopštila je kancelarija šerifa okruga Bekar.

Nakon što je oštetila nameštaj i neke lične stvari bivšeg muža, majka se odvezla do svoje kuće, gde su policajci kasnije pronašli njenu venčanicu i portrete položene na krevet.

„Verujemo da je ispalila dva metka u svoje venčane portrete“, rekao je šerif Havijer Salazar.

Ocu dečaka pisala preteće poruke

Kriger je potom pokupila svog sina iz vrtića, a zatim počela da zasipa Kejdenovog oca mučnim porukama, saopštile su vlasti.

„Sada nemaš zbog čega da ideš kući. Zaista ne“, rekao je Kriger u jednom FaceTime pozivu. „Na kraju dana nećeš imati ništa.“

Poslednja poruka njenom bivšem glasio je: „Reci zbogom svom sinu.“

Na 21-sekundnom video snimku pronađenom sa njenog telefona vidi se Kriger i njen sin kako sede u jarku u parku gde će njihova tela kasnije biti otkrivena.

Na snimku, vlasti su rekle da je mama rekla svom sinu da se „oprosti sa tatom“ pre nego što se izvinila dečaku što njegov otac nije bio tamo, a zatim ga je poljubila.

Njeni telefonski snimci pokazuju da je potom tražila video snimke dečjih crtanih filmova na svojom telefonu dok su još sedeli u jarku, navode vlasti.

Roditelji se borili za starateljstvo

Iako video nije zabeležio kobne pucnjave, njene namere su bile „prilično jasne“, rekao je šerif.

Njihova tela otkrivena su oko 19 sati kasnije nakon što je izdato upozorenje i vlasti su pretražile područje.

Medicinska kancelarija okruga Bekar brzo je označila dve smrti kao ubistvo-samoubistvo.

Vlasti su u to vreme takođe otkrile da je dečak bio u centru bitke za starateljstvo.

Kriger je 7. marta podnela zahtev za razvod i privremenu zabranu prilaska svom bivšem, prenela je MiSA .

Bivši par je trebalo da se pojavi na sudu 19. marta – na dan kada su tela otkrivena – na saslušanje za starateljstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„OPROSTI SE OD TATE“: Snimila video ocu deteta, pa dečaku ispalila METAK U GLAVU, a onda je otkriven razlog MONSTRUOZNOG ZLOČINA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter