Izvor: Alo
19.05.2024 u 12:06
0

STEFAN JOVIĆ PRETUČEN U ŠPANIJI? Tuča sprečena u poslednjem trenutku!

Neverovatan incident u ACB ligi.

Stigla nam je jutros informacija iz Grčke da se Matijas Lesor umalo potukao sa jednim navijačem. Ništa manje burno nije bilo ni u Španiji gde je u glavnoj ulozi bio naš Stefan Jović!

Naime, sve se desilo na terenu tokom utakmice između Valensije i Mursije kada je bivši igrač Partizana Rodions Kuruc udario Jovića u glavu?!

ONI SU ZA SADA PLANIRANI: Piksi objavio širi spisak igrača za EURO!

Odmah se zaleteo iskusni plejmejker da se razračuna sa Letoncem koji je dobio nesportsku grešku zbog zaista skandaloznog poteza.

Na svu sreću je Jovića saigrač Damijan Inglis zaustavio i tako sprečio dalju eskalaciju sukoba koji je mogao da preraste u ozbiljnu tuču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter