Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
18.12.2023 u 16:19
0

TRENER CRNO BELIH: „Zadovoljan sam igrom, Kaminski sve bolje, Smailagić ima problema“

Trener Partizana Željko Obradović govorio je na konferenciji za medije posle pobede nad ekipom Budućnosti.

Trener crno belih, Željko Obradović je bio zadovoljan i čestitao je igračima na dobroj igri i pobedi.

– Prvu četvrtinu smo odigrali veoma loše u napadu, tražili smo rešenja u prvom kontaktu sa loptom, bez želje da odigramo strpljivije i to je rezultiralo slabim napadom. Na sreću sve se promenilo u drugoj čevtrtini, igralo se strpljivije i tu se meč pratkično prelomio. Zadovoljan sam što sam ponovo koristio sve igrače, veoma je važno da svi učestvuju u igri zbog velikog broja utakmica. Čestitam igračima, na borbenosti, želji i dobroj igri – rekao je Obradović.

11. KOLO EVROLIGE: Košarkaši Partizana večeras igraju protiv Valensije
kkpartizan.rs

Crno-beli će naredne nedelje odigrati utakmice u Valensiji, Madridu i Zadru.

Trener Željko Obradović će na put povesti 13 igrača, dok će u Beograd ostati Uroš Trifunović i Aleksa Avramović zbog povreda.

– Anđušić nije trenirao danas, putovaće sutra, dvojica će ostati u Beogradu, Avramović i Trifunović, idemo na put sa 13 igrača. Kaminski ide, putujemo sa 13 igrača iz tog razloga, da vidimo kako će biti i da li imamo kompletan tim – rekao je Obradović.

Partizan će u utorak gostovati Valensiji, u četvrtak Real Madridu, a potom će u nedelju u Hrvatskoj igrati protiv Zadra.

– Priprema je, logično, pre svega za utakmicu za Valensiju. Danas smo prvi put izašli pred igrače sa informacijama o ekipi Valensije – igraju izvanrednu odbranu, menjaju dosta u odbrani u toku utakmice, imaju specifičnu odbranu od ‘pik’ igre, reakcije na preuzimanja u odbrani… Pokušali smo da igračima približimo te detalje. Ta utakmica prortiv Budućnosti uspela je da igrači ipakne budu u velikoj minutaži, pogotovo nosioci igre. Odradićemo sutra još jedan trening i u glavi nam je samo Valensija – zaključio je Obradović.

Osvrnuo se na probleme sa povredama, navodeći da Frenku Kaminskom nedostaje još nekoliko treninga da se vrati u ekipu i da postoji mogućnost da putuje sa timom u Španiju.

„NEKOME ĆE DA PRIJA, A NEKOME NEĆE!“ Obradović najavio PAKLENIH SEDAM DANA za Partizan

– Alen Smailagić je imao ograničenu minutažu večeras jer je zadobio udarac i preporuka Bate Zimonjića je bila da se ne vraća na teren do kraja utakmice – zaključio je Obradović.

Partizan u Evroligi ima skor 8-6, baš kao i Valensija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter