Izvor: NAJŽENA ALO
19.05.2024 u 15:58
0

DANIJEL BI DA SE ŽENI SA PRIRODNOM ŽENOM, BEZ PLASTIKE I BEZ FOLIRANJA: „Tražim ženu do 29 godina, bez ljubavnog iskustva, minića i dugih noktiju”

Momak je objavio oglas u kome traži devojku kojom bi se oženio, ali ima mnogo uslova.

Danijel ima 33 godine, živi u Nemačkoj sa roditeljima, a poreklom je iz Republike Srpske. On je objavio oglas u kojem traži ženu. Međutim, uslovi koje je napisao su izazvali pometnju na internetu.

Oglas ovog 33-ogodišnjeg fakultetski obrazovanog momka izazvao je veliki broj reakcija zbog strogih zahteva i očekivanja od buduće žene.

MNOGI TO NE RADE A OBAVEZNO JE: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

 

“Pomaže Bog. Zovem se Daniel, ’90 godište i rodom iz Nemačke. Moji roditelji su poreklom iz Republike Srpske, a u Srbiji budem najčešće u našoj kući u Loznici. Živim u Nemačkoj i ovde sam završio Ekonomski fakultet. Tražim pobožnu devojku, ne stariju od 29 godina. Tetovaže su “no go”, takođe, kratka kosa, pušenje i ostale droge, duge nokte, mini suknje, pirsing…

Čitajte Sveto pismo ako ne znate kako žena treba da se ponaša i šta da nosi, ili pitajte vašeg duhovnog oca. Jako mi je važno da nije primila mRNA vakcinu i da nema neku prošlost, najbolje nikakvu, ali znam da je to u našem društvu postalo skoro nemoguće”, glasi oglas ovog gastarbajtera iz Nemačke.Ljudi koji su na internetu pročitali njegov oglas izražavali su u komentarima šokiranost, šalili se, neki ga ismevali, poručivali da ženu s takvim osobinama eventualno može da pronađe u verskim ustanovama, interesovali se koje su njegove kvalifikacije, pa od žene ima tako velike zahteve i očekivanja. Malobrojni su sumnjali da je u pitanju šala jer im je oglas sam po sebi zvučao neverovatno i nerealno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter