Izvor: Informer
07.05.2024 u 14:28
0

PUTIN I DOK SPAVA RAZARA ZAPADNJAKE IZNUTRA: Evo ko je zabio nož AMERIMA, pa došao na INAUGURACIJU – iznenadićete se

Na inauguraciji ruskog predsednika Vladimira Putina u Kremlju bili su predstavnici Francuske, Španije, Norveške, Kipra, Izraela, dok je ambasadorka SAD nekoliko dana ranije napustila Rusiju.

Da stav Zapada i te kako nije jedinstven kada je bojkot Rusije i Putina u pitanju govori i činjenica da je ambasadorka SAD Lin Trejsi privremeno napustila Rusiju i pre nego što su poslate pozivnice ambasadorima. Za to vreme, prestavnici mnogi zapadnih zemalja, među kojima je i Francuska, odazvali su se pozivu na inauguraciju što govori o nejedinstvenom stavu Zapada kada je odnos prema Moskvi u pitanju.

Podsetimo, američka ambasada saopštila je da je Lin Trejsi na privatnom putovanju, koje je dugo planirano, kao i da će se vratiti u Moskvu čim se završi.

RUSIJA JE DANAS OBJAVILA RAT ZAPADU: Ova poruka sa PUTINOVE INAUGURACIJE sve govori

Ceremonija inauguracije Vladimira Putina za predsednika Ruske Federacije održana je danas u Moskvi, čime je zvanično počeo njegov peti šestogodišnji mandat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter