Izvor: Kurir
07.05.2024 u 15:15
0

ALEKSANDAR SOFRONIJEVIĆ KRENUO PO MLADU: Ovako izgleda mladoženja: Idemo ludilo, ajmo kume!

Poznati harmonikaš Aca Sofronijević izgovoriće danas sudbonosno „da“ svojoj izabranici, doktorki Kosani Stišović.

On se oglasio na Instagramu fotografijom iz svog doma dok se pripremao za svatove, a sada je njegov prijatelj podelio sliku harmonikaša u smokingu.

Sofronijević je za ovu priliku odabrao elegantno crno odelo sa prslukom i leptir mašnom. On se uslikao sa prijateljem kako nazdravljaju pre odlaska po mladu.

„SKUPILI SMO 16 MILIONA“: Nikola Rokvić sve bliži cilju, na pragu Grčke se oglasio: Hvala vam divni ljudi…

Na Instagramu je isplivao i snimak iz svadbene kolone na putu do Kosanine kuće, a na snimku se vidi kako Sofronijević steže pesnicu i govori: „Idemooo, ludilo! Ajmo kume!“

– Da, ženim se sedmog maja. Jako sam srećan i uzbuđen jedva čekam… Svi moji prijatelji jedva čekaju. Na svadbi će svirati orkestar Filipa Miladinovića, mog učenika,mladi fantastični momci i devojke iz Kraljeva – rekao nam je uzbuđeni muzičar, pa nastavio:

– Jedan od vokala za narodnu muziku biće Dejan Nedić Tejovac a zabavnu muziku Muharem Hadrovič uz vokale orkestra Filipa Miladinovića. Po mojoj želji Zvonko Bogdan će imati svoj blok sa najboljim tamburašima Srbije. Biće 400ljudi – zaključio je muzičar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter