Izvor: GRAND
07.05.2024 u 17:02
0

ONA JE NJEGOVO SVETLO: Nikola Rokvić preplavljen emocijama 16.dan hodočašća, javno se obratio supruzi

Pevač Nikola Rokvić pre 16 dana uputio se u životnu misiju odlaska peške do Grčke na čijem putu sakuplja sredstva koja će donirati dečijoj onkologiji.

U ovoj misiji pevač se svakodnevno susreće sa novim iskušenjima, a pored javnosti koja oduševljeno prati svaki njegov korak, najveću podršku pružila mu je njegova porodica koja mu najviše i nedostaje.

Iako svaki dan obaveštava javnost o svojim avanturama, danas se obratio sa najlepšim razlogom.

– Na današnji dan, pre 8 godina sam se pod krilima Belog anđela u našoj Mileševi, zakleo na večnost, mom najboljem prijatelju i mojoj boljoj polovini koja mi je rodila najveće ljubavi i radosti… Volim te– istakao je uz sliku sa venčanja na svom Instagramu gde su se nizale čestitke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Podsećamo, kako su pisali domaći mediji ranije, pevač je navodno razmišljao da se zamonaši, a on je progovorio o svojoj odluci.

– Ne, to je bilo izvučeno iz konteksta. Nije baš tako. Naravno, kad čovek ulazi u veru onda oseti tu ogromnu ljubav, pa možda razmišlja kako je monasima. Ja sam izabrao porodicu, taj put rekao je Rokvić i otkrio kada se više okrenuo veri.

– Ja sam, da kažem tako, dublje u veri već sedam godina, ali ima tih trenutaka gde osetiš da si otvoreniji za božju prisutnost. To su obično teški trenuci. Naravno da mi je odlazak oca još više učvrstio veru jer sam i tu mnoge stvari spoznao, kroz njegov odlazak. Prvenstveno kroz rađanje moje dece, pa kroz njegov odlazak. Slična se ljubav oseti i u rađanju i u smrti. Intenzitet ljubavi prema deci i roditelju je isti u tim trenucima. U tim momentima sam se još više približio veri i Bogu i raduje me što vidim da se sve više mladih okreće pravim vrednostima, duhovnosti i našoj tradiciji i suštinski hrišćanskom životu – naveo je pevač

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter