Izvor: Kurir/BSC Happy
27.04.2024 u 21:38
1

UMALO IZVEDEN PUČ U NEMAČKOJ: Na listi ZA ODSTREL REVOLUCIONARA bio ŠOLC (VIDEO)

U Nemačkoj počinje jedan od najvećih sudskih postupaka u istoriji te zemlje. U ponedeljak će pred sud izaći prva od tri grupe krajnje desničarskih teoretičara zavere koji su planirali nasilno da sruše parlament.

Vođa 26 osumnjičenih je bivši vojnik, teoretičar zavere, astrolog i antivakser Henrik XIII Princ Rus (72). Istražioci su morali 27 osoba povezanih sa planom za rušenje parlamenta da podele u tri grupe zbog raznih „logističkih i bezbednosnih razloga“.

U ponedjeljak u Štutgartu počinje suđenje takozvanom „vojnom krilu“, dok će Rus i još osam članova grupe pred sudije će izaći 21. maja u Frankfurtu. Antisemitski biznismen Princ Rus potiče iz aristokratske porodice, a grupu je osnova sa željom da nasilno eliminiše državni poredak.

Da je njihov plan uspeo, on bi bio proglašen privremenim šefom nove Nemačke države, prema njenim granicama iz 1937. godine.

Planirali upad u Rajhstag

Tužilac navode da je grupa planirala da naoružana uđe u Rajhstag u Berlinu i uhapsi članove Bundestaga, nemačkog parlamenta. Cilj im je bio nasilno eliminisati postojeće državne funkcionere i zameniti ih svojom vladom, a detalje su razrađivali od avgustu 2021. godine do decembra 2022. kada su otkriveni u jednoj u nizu velikih protivterorističkih racija u kojima su hiljade policijskih službenika pretraživale 150 imanja u Nemačkoj i inostranstvu.

Većina članova povezana je sa ekstremističkim pokretom „Rajhsburger“ u Nemačkoj. Tužioci navode da su imali pristup masovnom arsenalu u kojem se našlo 380 komada vatrenog oružja, 350 komada hladnog oružja, te gotovo 148.000 komada municije koju su zvali „bombone“.

Istražitelji su u detaljnim planovima pronašli „listu za odstrel“ koju je sastavio bivši elitni vojnik Peter Voner, a na listi se našao i kancelar Olaf Šolc. Kao deo priprema za novi „režim“ u kojem je trebalo da ima značajnu ulogu, Voner je od krojača naručio uniformu „u stilu nacističkih vojnih uniformi“.

Pred sudom će se pojaviti i Tomas T. (60) koji je sa budućom „ministarkom transkomunikacija“ Hildegard Lajding (60) tražio kandidate za buduću vladu „spiritualnim putem“, prema njihovim datumima rođenja, ali i 57-godišnja doktorka Melani Riter koja se specijalizovala za proricanje budućnosti pomoću jaja.

U priču je navodno umešan i nagrađivani kuvar iz Austrije čiji je posao bio da kuva zdravu hranu vođama novog režima. Na prvom sastanku grupe 25. oktobra 2021. u jednom Bavarskom pabu, Princ Rus je govorio o tome kako želi da međunarodna zajednica prizna njegovu zamišljenu državu Vojvodstvo Rus. Taj je cilj pokušao da ostvari lobiranjem u ruskom konzulatu u Lajpcigu putem svoje devojke ruske nacionalnosti. Navodno je generalnom konzulatu poručio da će „pokazati da nemački vuk i ruski medved čine nepobedivi tim“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UMALO IZVEDEN PUČ U NEMAČKOJ: Na listi ZA ODSTREL REVOLUCIONARA bio ŠOLC (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter