Izvor: Kurir
27.04.2024 u 18:46
0

AUTOM UDARIO DEVOJČICU (6) NA PEŠAČKOM PRELAZU: Hitno prevezena u UKC Niš, oglasili se iz Hitne pomoći

NIŠ – Šestogodišnja devojčica povređena je danas u saobraćajnoj nesreći u Nišu.

Kako se saznaje, oko 15 sati dete koje se nalazilo na pešačkom prelazu, udarilo je vozilo marke “opel” niških tablica. Šestogodišnjakinja je odmah transportovana u niški Univerzitetski klinički centar radi dijagnostike i daljeg zbrinjavanja.

Kako je saopštila dr Maja Stojanović, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći, prilikom dolaska na lice mesta devojčicu su zatekli u svesnom stanju.

OD NJEGA JE DRHTAO I SAM TITO, A BIN LADEN GA POŠTOVAO KAO BOGA: Ko je bio VLADAR IZ SENKE I VERNI SLUGA PARTIJE – ŠAKAL?

– Dete je plakalo, imalo je čvorugu na glavi, nije delovalo da je teže povređeno ali smo ga odmah prebacili u niški UKC na dijagnostiku – kazala je doktorica Stojanović.

Policija je obavila uviđaj na mestu nesreće, obavešteno je nadležno tužilaštvo.

Ovo je druga slična nesreća koja se danas dogodila u Nišu. Jutros je sedamdesetdvogodišnju ženu takođe na pešačkom prelazu ali u Knjaževačkoj ulici, udarilo taksi vozilo i tom prilikom ona je zadobila prelom noge.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter