Izvor: Informer.rs
21.05.2023 u 08:08
0

SAŠA ILIĆ ISPUSTIO POBEDU PROTIV LUDOGORECA! Nastavlja se drama u Bugarskoj, najveća legenda Partizana i dalje ima šansu za titulu!

Fudbaleri CSKA iz Sofije, koje sa klupe predvodi legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić (45) odigrali su nerešeno 2:2 (1:2) protiv Ludogoreca u derbiju 32. kola prvenstva Bugarske.

Ekipi Saše Ilića bio je potreban trijumf kako bi pretekla prvoplasirani Ludogorec. Ovako, nakon 32. kola, ekipa iz Razgrada ostala je na prvom mestu sa 78 bodova, dok CSKA ima bod manje.

Iako je ekipa Ludogoreca bila veliki favorit na ovom meču, Ilićev CSKA je bio bolji i čak je u jednom momentu na kratko vodio. Na poluvremenu je bilo 2:1 za Ilićevu ekipu, ali nisu uspeli da sačuvaju vođstvo koje bi ih vratilo na prvo mesto na tabeli. Na kraju – meč je završen 2:2. Golove za domaćina postigli su Kiril Despodov i Tijago, dok su za goste pogađali Tobijas Hajnc i Maurisio.

Tim iz Sofije maltene tokom čitave sezone bio je lider, ali je u poslednjih nekoliko nedelja dozvolio Ludogorecu da ga pretekne. Sada tim iz Razgrada ima šansu da po 11. put uzastopno postane prvak Bugarske. Aktuelni šampion i lider do kraja ima mečeve protiv drugog CSKA iz Sofije, odnosno CSKA 1948, zatim protiv Levskog i Černog Mora. Sa druge strane, ekipa Saše Ilića ima Lokomotivu Plovdiv, takođe CSKA 1948 i u poslednjem kolu Levski.

VAŽAN POTPIS ZA PSŽ: Markinjos produžio ugovor sa Parižanima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter