Izvor: BSC HAPPY
21.05.2023 u 08:21
0

OVAJ DAN SU ČEKALI GODINAMA! Spektakularna proslava igrača i navijača Barse! (VIDEO)

Fudbaleri Barselone poraženi su na domaćem terenu od Real Sosijedada sa 2:1 u meču 35. kola španske LaLige, ali su već u prošlom kolu obezbedili titulu koju su proslavili sa navijačima.

Fudbaleri Barselone proslavili su prvu titulu prvaka Španije još od 2019. godine. Nakon burnih nekoliko godina, „sahranjivanja kluba“, najavljenog gašenja, promene predsednika i sličnih stvari koje su frustrirale i rastuživale navijače, dočekali su da se ponovo šepure sa trona La lige.

Puleni nekadašnjeg asa, a današnjeg šefa struke, Ćavija Ernandeza, osvojili su žarko želejnu titulu, prvu nakon četiri godine, ali i prvu u ovom veku bez Lea Mesija, koji bi mogao ovog leta da se vrati u klub.

Poraz nije mogao da pokvari neopisivu sreću igrača i navijača katalonskog giganta. Ekipa iz San Sebastijana je igrala sjajno, a prvi gol je postinut već u petom minutu, a  strelac je bio Mikel Merino, na asistenciju Sorlota.

Uspeo je Real Sosijedad da dođe i do drugog pogotka, Sorlot je biostrelac, kada je u 71. minutu duplirao prednost. Barselona je smanjila na 2:1 u 90. minutu, kada je konačan rezultat postavio Robert Levandovski. Sada Sosijedad ima izgledne šanse da se domogne Lige šampiona.

U ostalim mečevima Viljareal je savladao Đironu 2:1, Bilbao je bio bolji od Selte Vigo istim rezultatom, Almerija je ubedljivo savladala Majorku 3:0, dok su Hetafe i Elče remizirali 1:1.

SAŠA ILIĆ ISPUSTIO POBEDU PROTIV LUDOGORECA! Nastavlja se drama u Bugarskoj, najveća legenda Partizana i dalje ima šansu za titulu!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter