Izvor: UNA
18.04.2024 u 16:24
0

DUCI GAZI : Lajović izbacio još jedno jako ime i prošao u četvrtfinale u Barseloni

Lajović izbacio još jedno jako ime i prošao u četvrtfinale u Barseloni

Bajka Dušana Lajovića u Barseloni traje. Srpski teniser pobedio je Španca Alehandra Davidoviča Fokinu sa 2-1, po setovima 7:6, 3:6, 6:1 i plasirao se u četvrtfinale turnira koji maksimalno može doneti 500 bodova.

Duel je trajao duže od dva i po sata na kraju je imao srećan kraj i trenutno 59. teniser planete je u pravo vreme ušao u formu.

Tokom prva dva seta duel je više ličio kao na susret u konkruenciji dama, pošto su brejk šanse pljuštale na sve strane. Tako smo u prvom setu imali čak šest oduzetih servisa, a Lajović je dva puta ispuštao vođstvo iz svojih ruku.

U tajbrejku su stvari došle na svoje, ali tek nakon što Španac nije iskoristio četiri set lopte, pa je Duci svojom trećom sa 12:10 došao do prednos

Tokom drugog seta Fokina je bio fokusiraniji, pa mu ni ispušten brejk prednosti nije smetao da u osmom gemu opet dođe do kapitalne prednosti i izjednačenja, međutim Srbin se tada probudio.

Pogađao je Lajović sve, u drugom i šestom gemu oduzimao servis rivalu, a ključan je bio i peti gem tokom kog je odbranio četiri brejk lopte za protivnika.

Aleks De Minor ili Artur Fils biće mu rivali u borbi za najbolja četiri tenisera u Barseloni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter