Izvor: KURIR
26.04.2024 u 07:51
0

NEĆE DA DAJU RODITELJIMA MIR, DA SAHRANE SVOJE DETE SA DOSTOJANSTVOM: Ubice neće da kažu šta su uradile s telom, moguće je da se to sazna NA OVAJ NAČIN?

Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) upućeni su juče iz pritvora u Zaječaru u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, gde će se obaviti njihovo psihijatrijsko veštačenje

Danka Ilić (2) iz Bora ubijena je pre tačno mesec dana u Banjskom polju, a iako je policija uhapsila osumnjičene, Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot, smrt devojčice i dalje je obavijena velom misterije!

U istrazi ubistva nedužnog deteta došlo se do mnogih informacija koje upućuju na uhapšene radnike JKP „Vodovod“ kao počinioce zločina, ali najvažnijeg dokaza nema, a to je telo! Gde je telo Danke Ilić, zasad niko ne zna, a osumnjičeni o tome ćute.

– Istraga protiv Jankovića i Dragijevića se vodi u nekoliko faza. Prva faza je završena, a to je saslušanje svedoka. Ispitano je više od 15 ljudi koji bi mogli da imaju saznanja o kobnom danu, ali i o kretanju i ponašanju osumnjičenih nakon zločina. Među svedocima našli su se i roditelji ubijene Danke, Ivana i Miloš Ilić, koji su kobnog 26. marta videli Jankovića i Dragijevića, ne znajući da su oni naudili njihovoj ćerki. S druge strane, majka Dejana Dragijevića i otac Srđana Jankovića odbili su da svedoče protiv svojih sinova – podseća naš izvor i dodaje da su Janković i Dragijević juče upućeni iz Okružnog zatvora u Zaječaru u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu na psihijatrijsko veštačenje.

UBICE MALE DANKE UPUĆENE U BEOGRAD: Janković i Dragijević idu na psihijatrijsko veštačenje! NOVA FAZA ISTRAGE

 

– Nakon što su svi svedoci ispitani, osumnjičeni su poslati na veštačenje kako bi se utvrdilo da li su u trenutku izvršenja krivičnog dela bili uračunljivi. Psihijatrijsko veštačenje bi moglo da pomogne i da njih dvojica konačno otkriju gde su premestili telo ubijene devojčice. Postoji mogućnost da oni u razgovoru sa stručnjacima daju odgovor na ključno pitanje u ovom slučaju – gde je telo? – kaže izvor.

Podsetimo, Danka Ilić je nestala 26. marta oko 13 sati, kad ju je majka, koja ju je dovela na svoje porodično imanje u Banjskom polju, nakratko izgubila iz vida pošto je otišla da starijem sinu iz auta donese vode. Kako je istraga pokazala, Danka je izašla iz dvorišta na ulicu, a tada su službenim autom „Vodovoda“ naišli Janković i Dragijević.

– U policiji su priznali da su dete oborili kolima, da su je ubacili unutra, a onda ju je Dragijević zadavio. Telo su potom bacili na deponiju. Dragijević je rekao i da je telo premestio 28. marta, ali odbija da kaže gde. On tvrdi da ima blokadu i da ne može da se seti, ali ukazao je na svog oca Radoslava i svog brata Dalibora kao na pomagače u premeštanju tela. Zbog toga je policija uhapsila i oca i brata, ali brat je preminuo ubrzo nakon privođenja, a otac se brani ćutanjem – podseća naš izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter