Izvor: Kurir
05.05.2024 u 21:18
0

POSVAĐALI SE, PA SE DESILO OVO! Upao bivšoj ženi u stan i pretio joj

M.S. (46) iz Kovačice ubio se jutros rano iz poluautomatske puške nakon što se posvađao sa bivšom suprugom.

Kako se saznaje, tragičnom činu prethodio je odlazak kod bivše supruge (39), sa kojom ne živi duže vreme.

– Oko 22. 30 došao kod bivše žene (39) sa kojom ima petoro dece i posvađao se sa njom, a zatim pobacao stvari po stanu u kojem ona živi. Pretio je i da će da se ubije iz puške. Potom se uputio u atar mesta, a njegova bivša žena je obavestila o svemu policiju, koja je ubrzo došla na lice mesta – priča izvor.

Posle višečasovnih pregovora, ubio se iz poluautomatske puške (PAP), tako što je pucao sebi u usta.

OD VOZILA NIJE OSTALO NIŠTA: Sa njim u autu bile i dve devojke

U Policijskoj upravi Pančevo je potvređno da se nemio događaj dogodio u Kovačici.

– Prijavu od A. S. za nasilje smo primili oko 22. 30 sati i policija je odmah reagovala. Nažalost, M.S. je sebi u jutarnjim časovima pucao u glavu. Na lice mesta je izašao viši javni tužilac u Pančevu i naređena je obdukacija – rečeno nam je u PU Pančevo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter