Izvor: Kurir
18.05.2024 u 18:56
0

„NEDOSTAJU POZIVI, PORUKE, LAKU NOĆ, DOBRO JUTRO“: Majka Dače ubijenog u masakru u Duboni neutešna, reči koje slamaju srce!

Više od godinu dana prošlo je otkad je porodica Todorović ostala bez svog Dače i otkako se bori sa tugom koja je tog 4. maja 2023. godine obeležila mnoge porodice koje su tada zavijene u crno!

Dalibor Todorović, poznatiji među porodicom i prijateljima po nadimku – Dača, jedan je od troje koji su u toj noći ubijeni u dvorištu Osnovne škole „Momčilo Živojinović“ u mladenovačkom selu Dubona.

Dačina porodica u svaki novi dan ulazi sa velikim teretom, a njegova majka svoju bol i tugu često ume da podeli na svojim društvenim mrežama, zajedno sa zajedničkim fotografijama na kojima sa sinom pozira nasmejano i srećno, ističući koliko joj nedostaje njen Dača.

„MOJI KLIJENTI NISU U STANJU DA PONOVO GOVORE O SVEMU“: Advokatica Marina Ivelja koja zastupa tužene Kecmanoviće

– Nedostaju pozivi, poruke, laku noć, dobro jutro, nedostaje, zlato moje. Krenem da te pozovem… Da ti ispričam kako se ništa novo nije dogodilo od kad nisi tu… Krenem, pa se zaustavim, istina me vrati u stvarnost da nisi više pored majke svoje, milo zlato moje. E sine moj, samo da si tu, ne bih te tražila u tuđim pogledima, govorima nadajući da ću te negde videti i sresti. Ne bi mi samoća ovako teška bila, tuga i suze koje ne prestaju da teku, čedo moje jedino. E moj dobri veseli lepi sine, nedostaješ majci svojoj, Dačo, voli te majka, srećo moja jedina – napisala je neutešna majka.

Inače, podsećanja radi, kao uspomena na Daču, ali i Milana i Kristinu, brata i sestru, koji su takođe ubijeni iste noći, meštani sela Dubona, oslikali su mural na zidu škole, kako ovi mladi ljudi koji su prerano napustili svet, nikada ne bi bili zaboravljeni. Pored toga, Daliborovi drugovi su oslikali i mural na zidu Tehničke škole u Mladenovcu, koju je Dalibor pohađao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter