Izvor: INFORMER
26.04.2024 u 11:46
0

U Atini pala dvojica „Pink pantera“! Ojadili dve zlatare i ukrali nakit vredan više od 300 hiljada evra

Dvojica državljana Srbije uhapšeni su u sredu u Grčkoj pod sumnjom da su izvršili najmanje dva prepada i pljačke zlatara u Atini iz koji su odneli nakit i dragocenosti vredne više od 300.000 evra.

Kako izveštavaju grčki mediji uhapšni su državljani Srbije stari 50 i 53 godine za koje se veruje da su pripadnici međunarodne bande „Pink panter“, a objavljen je i snimak sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako pljačkaši nakon upada prazne vitrine i kupe dragocenosti

Prethodno su pljačkaši kako je saopštila grčka policija tipovali zlatare i juvelirnice, a pljačkali su one koje dele zid sa nekim napuštenim objektom.

Uhapšeni se sumnjiče da su 29. decembra prošle godine probili zid i upali u zlataru u Atini iz koje su odneli nakit i zlato vredno 169 hiljada evra. 

Prilikom pretresa prostorija koje su koristili, policija je, između ostalog, pronašla alat za obijanje, tri sata, nakit, samo 190 evra, lažne vozačke dozvole, tri mobilna telefona i druge lične stvari, a zaplenjen je i automobil kao i motor koji su koristili.

Policija je navela da se stariji Srbin opirao pri hapšenju i da obojica uhapšenih imaju bogat dosije.

Uhapšeni će biti predati nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter