Izvor: Informer.rs
30.05.2023 u 15:16
0

BRAVO, OLGA! Srpkinja slavila na Rolan Garosu!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo na Rolan Garosu, savladavši Ukrajinku Katerinu Baindl sa 2:0.

Danilovićeva je savladala lagano trenutno 83. igračicu sveta i oduševila tenisku javnost.

Slavila je Srkinja sa 2:0 (6:3, 6:2) i rutinski pobedila bolje rangiranu teniserku iz Ukrajine!

Bila je naša teniserka mnogo agresivnija od protivnice,fenomenalno je startovala, a prvi set je krenuo serijom 4:0 za Olgu, posle čega je usledio i veliki pad u igri, pošto je Katerina uspela da vrati oba brejka i dođe na 4:3. Danilovićeva je ipak sprečila iznenađenje, pa je u narednom gemu stigla do novog brejka, koji je zatim i potvrdila za osvajanje prvog seta.

Viđena je drama u nastavku,  ponovo je Olga napravila brejk prva, ali je Baindl uzvratila istom snagom. Danilovićeva je ponovo došla do ribrejka, posle čega je usledio najduži gem na meču, pripao je Srpkinji, a nakon toga je napravila još jedan brejk i proslavila pobedu!

Olga je do glavnog žreba Rolan Garosa došla preko kvalifikacija, u kojima je eliminisala, Votson, Vikmajer i Ruskinju Andrejevu.

Naša teniserka je trenutno 105. na svetu, a ovo je bio prvi međusobni meč ove dve teniserke. Naredna protivnica biće joj pobednica meča između Sorane Kirstee iz Rumunije i Jasmine Paolini iz Italije.

VREME JE ZA NOVI IZAZOV: Evo kad Đoković ponovo izlazi na teren
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter