Izvor: Telegraf
31.12.2021 u 21:47
0

OČEKIVALA SE BOMBA, ALI PUKLA PETARDA: Cirbes produžio ugovor sa Zvezdom!

Ipak ništa od dovođenja novog centra, makar još neko vreme, pošto je Majk Cirbes produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja januara 2021. godine.

Proteklih dana je bilo previše polemike oko pojačanja na poziciji „pet“, pominjalo se nekoliko imena iz Evrolige, od kojih je najzvučnije bilo ime Filipa Petruševa, koga je Ataman u poslednjem trenutku odlučio da zadrži. Ta odluka je alarmirala upravu Zvezde, te su oni morali da hitno odreaguju i produže ugovor sa Cirbesom.

Nemac je još na početku sezone stigao samo kako bi održavao formu i trenirao s timom, ali je usled nešto slabijeg izbora na tržištu stekao i ugovor u Zvezdi, prema kom bi bio „bekap“ opcija za Ognjena Kuzmića.

Imao je nekoliko dobrih partija i ove sezone, ali daleko je to od onog Cirbesa koji je žario i palio u Crvenoj zvezdi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter