Izvor: BSC happy portal
22.08.2023 u 21:30
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: BRIKS je sebi postavio nekoliko ulitmativnih ciljeva – evo čega se ZAPAD plaši!

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

BRIKS doprinosi jačanju socijalno-ekonomskog razvoja naših država, rekao je danas putem video uključenja predsednik Rusije Vladimir Putin, koji se obratio učesnicima ovogodišnjeg Samita BRIKS-a.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim tematikama razgovarli smo sa Aleksandrom Mitićem, Nemanjom Antićem i Milanom Vilićem koji su na sebi svojstven način dočarali sve ono što okupira svetski auditorijum.

  • Interesovanje koje se daje u zapadnim zemljama ovom Samitu BRIKSA je istorijsko. To su primetili mnogi zapadni mediji, ali žele da naglase i jedan narativ koji je malo negativan po BRIKS. Ovakvo interesovanje do sada nije bilo. Pričalo se da zemlje poput južne Afrike, Indije, Brazila nisu zaintersovane za proširenje, a danas smo videli demanti lidera tih država. Predsednik Lula je rekao da se zalaže za to da Argentina bude primljena. Imamo 22 države koje su zvanično iskazale, to je ono što plaši Zapad. Ta moć privlačnosti – istakao je između ostalog Mitić, a potom je reč dobio i Antić.

 

  • BRIKS je sebi postavio nekoliko ulitmativnih ciljeva, jedan od njih je da zaustave jednopolarno rešavanje sukoba na planeti. Zemlje BRIKSA već sada imaju 3, 3 milijardi članica, građana tih zemalja. Okupljaju zemlje koje su različitog stepena razvijenosti, razuđenosti i kultura. I u okviru BRIKSA počinju mali animoziteti, ko će tu koliko da se pita. Si Đinping je video priliku da Kina bude najdominantnija zemlja i lider u jednom bloku. Kina je leteća nacija, njih svuda ima.

 

  • Sve ono što se dešava van te žarišne tačke u Ukrajini je čak i bitnije od samih događaju u Ukrajini. Ako pogledamo put koji je Rusija u poslednjih godinu i po dana prešla u međunarodnim okvirima, to su neverovatne promene, tek će biti. Samit BRIKSA je osvetlio svu punoću koncepta koji se na planeti javlja, bili su proteklih godina samiti, ali nisu doživeli toliko ekspanziju. Rusija sve precizno vodi, pronaćiće tačnu meru da stvar guraju dalje – objasnio je Vilić tokom emisije.

 

CELU EMISIJU POGLEDAJTE NA NAŠEM JUTJUB KANALU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: BRIKS je sebi postavio nekoliko ulitmativnih ciljeva – evo čega se ZAPAD plaši!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter