Izvor: happybsc
16.09.2023 u 13:55
0

OVO JE PRETHODILO MONSTRUOZNOM ZLOČINU KOD POŽAREVCA: Hteo je da izbaci ženu i decu iz kuće jer su je unakazili

Stevan Andrejić brutalno je ubijen u svojoj kući u selu Suvi Do kod Požarevca, zbog njegovog ubistava uhapšene su njegova bivša supruga i ćerka, dok je sin u bekstvu. Nova.rs obišla je mesto zločina i od žitelja saznala šta bi mogla da bude pozadina ovog krvavog pira.

Kako su meštani su ispričali njegovo telo pronađeno je u plastičnoj vreći. Stevan je bio dobar čovek, svi su ga voleli. Radio je dugo u Beču ceo život za tu porodicu. Bavio se građevinom tamo, bio je prepošten čovek. Školovao je decu u inostranstvu”, pričaju komšije.Za slučaj se saznalo kada je nesrećni čovek nestao nakon dolaska iz Austrije. 

NOVI DETALJI ŠOKANTNOG ZLOČINA: Izboli Sašu u autu, pa ga tukli dok nije umro i pobegli!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter