Izvor: Kurir
16.09.2023 u 12:48
0

NOVI DETALJI ŠOKANTNOG ZLOČINA U KRALJEVU: Izboli Sašu u autu, pa ga tukli dok nije umro i pobegli!

Zbog ubistva Saše S. (41) kod Kraljeva, kako je saopštila policija sinoć, uhapšeno je pet osumnjičenih muškaraca! Kako se saznaje, među uhapšenima su četvorica osoba iz Trstenika.

Uhapšena su braća Denis V. (25) i Danijel V. (26) iz Trstenika, kao i još trojica muškaraca – Kristijan R. (21) iz Kruševca, Zoran V. (51) iz Trstenika i Dragan L. (73), takođe iz Trstenika – kaže naš izvor. Prema njegovim rečima, dosadašnja istraga je utvrdila da su ubijeni Saša S. kao i osumnjičeni prethodne večeri bili u kafani u mestu Rudno.

TUGA U PROKUPLJU: Preminuo radnik ciglane koga je povredila presa na poslu

– U lokalu je došlo do svađe između braće Danijela V. i Denisa V., s jedne strane, i Saše S., s druge strane. Nakon svađe, svi su seli u automobil koji je vozio Saša S. Tokom vožnje, braća su napala Sašu, a Danijel V. ga je, kako se sumnja, više puta ubo nožem u telo. Usled zadobijenih povreda, Saša S. je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo je s puta – navodi izvor Kurira detalje ubistva i dodaje:

– Pošto je vozilo sletelo s puta, braća su nastavila da tuku Sašu S. Pošto je izdahnuo, ostavilu su telo u takvom položaju da izgleda kao da je nastradao u saobraćaoj nesreći. Oni su pobegli s lica mesta – kaže izvor.

Pošto su prolaznici primetili da je automobil sleteo s puta, pozvali su policiju.

– Na prvi pogled je delovalo da je „folksvagen“ sleteo i udario u drvo, usled čega je vozač preminuo. Međutim, vrlo brzo je uočeno da vozač ima ubodne rane od noža. Klupko je počelo da se odmotava i policija je brzom i efikasnom akcojom uhapsila osumnjičene – kaže izvor.

Utvrđuje se oko čega su se braća i ubijeni Saša S. posvađali u kafani, kao i sve druge okolnosti ovog zločina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter