Izvor: Kurir
02.05.2024 u 18:22
0

RADIJE BIRAM MLAĐE MOMKE: Kristina Kockar nikad iskrenija

Kristina Kija Kockar uskoro završava prvu godinu studija na Pravnom fakultetu, a kako kaže, kolege joj se udvaraju.

Kija je priznala da nikada nije bila sa kolegom sa fakulteta, ali i da joj se sviđaju mlađi momci.

– Svi su uvek zaljubljeni u mene, ne krivim ih. Kolege sa fakulteta mi se udvaraju i to mi je slatko, ali na tome ostaje. Nikad se nisam zabavljala sa dečkom koji studira sa mnom. Možda bi mi bilo lakše zbog učenja, ali to se nije desilo… – priča Kija i dodaje da je ne privlače stariji muškarci:

ŽENI SE ACA SOFRONIJEVIĆ! Sve se organizuje u strogoj tajnosti, poznat i datum!

– Radije biram mlađe momke, stariji su mi postali dosadni. Udala bih se samo papirološki i intimno… U crkvi se udaje samo jednom, ja to nikada ne bih ponovila – rekla je Kija.

Podsetimo, Kija je nedavno otkrila da je muzičku karijeru zapostavila.

Definitivno sam to stavila po strani. Meni ljudi šalju za privatne zabave, nikada to pre nisam radila, a kamoli sad – izjavila je Kija tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter