Izvor: Kurir
02.05.2024 u 20:06
0

NIKOLA JE PRIMER DA NIŠTA NIJE NEMOGUĆE: Rokvićeva žena se oglasila

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović oglasila se putem mreža i odgovorila na pitanje koje danima unazad dobija, a vezano je za supruga i njegovo hodočašće.

Naime, kako je objasnila u svojoj objavi, od kako je pre više od deset dana krenuo pešaka na put dug 1.060 kilometara, Bojana dobija samo jedno pitanje.

U svojoj novoj objavi odlučila da je pojasni odgovor na stvar koja muči mnoge:

– Ovih dana dobijam mnogo pitanja i komentara na temu kako smo kao porodica podržali Nikolu u ovako zahtevnoj misiji, koja pored njegovih teškoća samog puta, odražava i na nas jer ostajemo punih mesec dana bez njegove pomoći i prisustva… – napisala je ona i nastavila:

– Ako gledamo našu svakodnevnicu i sitne probleme koje ona nosi, nije često lako, ali ako gledamo višu svrhu svih nas i ispunjenje iste, onda cela situacija nosi novu dimenziju! Baš tu dimenziju sam i ja izabrala da posmatram sve ovo i mogu samo da budem zahvalna Nikoli, jer pored nesebične pomoći koju će pružiti deci kojoj je to trenutno najpotrebnije, pružiće i našoj kao i drugoj deci primer kako možemo pomerati svoje granice, primer da ništa nije nemoguće i primer da postoje stvari koje su više od nas samih i kada živimo na taj način i mi sami postajemo viša i mnogo srećnija verzija sebe – objasnila se Bojana i na kraju dodala emotikon srca.

IDEMO DALJE DO NAŠEG CILJA: Pevač stigao do poslednje destinacije u Srbiji

Podsetimo, sedmog dana kako je Rokvić neumorno hodao ka Grčkoj, imao je divno iznenađenje, kada su ga na putu sačekali supruga i deca. Bojana se tada oglasila i putem mreža i otkrila da će sa Nikolom, porodično dočekati Uskrs.

– Tatu smo na kratko posetili i čekamo ga za nedelju dana da proslavimo najradosniji praznik zajedno! Do tada smo na zasluženom školskom raspustu i mislim da im je malo lakše bez tate ovde – napisala je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter