Izvor: SRNA
01.10.2023 u 08:31
0

KARAN: Dokazaćemo da je Šmit niko i ništa u BiH

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan rekao je da Kristijan Šmit ne postoji i da je on niko i ništa.

Mi sada proveravamo ono što se već zna i što svi znamo i što je proverljivo. Sve što radi, njegovo bitisanje, kretanje i delovanje u BiH od prvog dana do danas je nezakonito sa aspekta kretanja stranaca – naglasio je Karan.

PUTIN JE NAJBOLJI ČOVEK KOGA SAM UPOZNAO:Dodik najavio sastanke sa svetskim liderima, među njima Putin i Si Đinping

On je izjavio novinarima u Modriči da će po ko zna koji put ponoviti da se Kristijan Šmit lažno predstavlja kao visoki predstavnik, krši Dejtonski sporazum, krši i sve tekovine zajedničkog življenja u BiH koje su dostigla tri konstitutivna naroda kroz zajedničke institucije.

Mi ćemo samo pokazati i dokaziti da je Šmit niko i ništa – poručio je Karan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter