Izvor:
17.06.2016 u 03:18
0

„PAROVI“ SE ZALEDILI KADA SU GA VIDELI: Stigao opasan momak u pratnji OBEZBEĐENJA i seksi pravnice! (FOTO)

Žestoki momak Miloš Obrenović (više o njemu pročitajte OVDE) stigao je u luksuznu vilu "Parova" u pratnji obezbeđenja i atraktivne pravnice Jovane Jeremić.

Kada su takmičari ugledali opasnog momka, svi su ućutali i nemo ga posmatrali osim nove učesnice Bebe koja ga je pozdravila. Ona je objasnila da poznaje Miloša jer je on bio u emotivnoj vezi sa njenom sestrom Anom.

Obrenović se smestio pored Mace Diskrecije koja je premrla od straha. Ona čak nije smela da ga pogleda u oči nijednom, a to je primetio Milomir Marić.

Nikad se nisam ovako uplašila – priznala je ona. Ostali učesnici su ćutali, posmatrali Miloša i slušali ga šta je pričao.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter