Izvor: HappyBSC
10.02.2022 u 16:36
0

Snežana Pantić je po mnogo čemu bila posebna!

Srbiju je potresla tužna vest o smrti velike sportsle šampionke Snežane Pantić  supruge bivšeg golmana crno-belih Đorđa Pantića.

Snežana je preminula u 44. godini, dugo se borila sa opakom bolešću, imala je rak dojke koji joj je dijagnostikovan pre nekoliko godina. Borila se kao pravi lav, ali je na kraju izgubila najvažniju bitku života.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iza sebe je ostavila supruga i ćerku, koja je takođe nasledila ljubav prema sportu od roditelja, pa sada trenira u ŽOK Partizan.

Snežana je rođena u Zrenjaninu 18. juna 1978. godine. Sportom se bavila od 11. godine. Posle kraće ljubavi prema atletici i gimnastici, tri godine mlađi brat Zoran odveo ju je na trening karatea. On je odustao posle šest meseci, a ona je nakon toga dogurala do samog vrha i osvojila najveća moguča odličja, uključujući i titule prvaka sveta, Evrope i Mediteranskih igara, Srbije… Ukupno je osvojila 36 medalja, a 16 puta je bila prvak države.

Đorđe i Snežana su se venčali 2006. godine, a ubrzo su dobili i ćerku Manju. Bili su svojevremeno najlepši sportski par Srbije. Snežana je svojevremeno  proglašena najlepšom sportistkinjom Srbije, a Đorđe je bio jedan od najpoželjnijih sportista među ženskim polom, posle bravura na golu Partizana protiv Real Madrida u Ligi šampiona.

Njihov brak nije bio sušta suprotnost onoga što viđamo u današnjim brakovima, a to je svojevremeno i Snežana potvrdila nakon pet godina zajedničkog života sa Đorđem, sada već davne 2009. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter