Izvor: ALO
16.02.2022 u 16:03
0

„OVO SE DETETU NE KUPUJE“: Poklon Darka Lazića za njegovog naslednika izazvao bes javnosti

Kakav tata, takav i sin!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dvi koji prate njegov rad i privatan život znaju da pevač Darko Lazić veoma voli automobile, motore i brzu vožnju. 

Po svemu sudeći svoju strast i ljubav prema svim tim stvarima preneo je i na svog sina Alekseja, kojeg je dobio sa Marinom Gagić. 

Naime, pevač je svom sinu za rođendan kupio četvorotočkaš, koji je namenjen za planinske predele, isti kao što i on vozi po planinama. 

S obzirom na to da dete ima samo tri godine mnogi su osudili njegov postupak što je detetu kupi takav poklon, te je naišao na osudu javnosti, a jedan od komentara bio je: „Ovo se detetu ne kupuje“ .

– Tatin bajker –  poručio je oduševljeno Lazić uz sinovljevu fotografiju, a ubrzo se oglasila i njegova kuma i dugogodišnja prijateljica i koleginica Andreana Čekić, koja je poručila: „Auuu…“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter