Izvor: BSC HAPPY
19.11.2023 u 20:41
0

DIRLJIVI MOMENTI: Novak otkrio ko mu daje najveću snagu (VIDEO)

Novak Đoković je u finalu u Torinu savladao domaćeg igrača Janika Sinera sa 6:3, 6:3 i tako osvojio istorijski trofej. Publika ga je ometala, navijači pravili nered na tribinama, ali Novak je od svega bio jači i ispisao istoriju.

Posle meča priznao je da nije bilo lako igrati protiv publike koja ga ometa, ali i rekao da mu je veoma značilo prisustvo njegove dece Tare i Stefana i njihova podrška tokom finala.

„IDEMOOO BREEE“: Novak pobedio Sinera, pa poslao poruku sa trona! (FOTO/VIDEO)

– Deca su tako dobra, poslednjih par dana gledali su tenis. Oduševljen sam. Oduvek sam želeo da igram pred njima. To su sada te godine kada su svesni šta se dešava. Zahvalan sam što sam otac dva anđela. Daju mi toliku snagu – rekao je Novak posle pobede nad Sinerom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter