Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
27.11.2023 u 11:37
0

VOZAČI OPREZO: U većem delu Hrvatske padaju sneg i ledena kiša

U većem delu Hrvatske danas pada sneg ili ledena kiša, putevi su klizavi pa se vozači pozivaju na oprez.

Sneg se ozbiljno približio Splitu i okolini, gde je temperatura vazduha naglo pala, piše splitska Slobodna Dalmacija.

U najbližem zaleđu, onom iza Kozjaka i zapadnog dela Mosora pada sneg. Najviše ga ima na području Vučevice, Broćanca i Konjskog, a nešto manjim intenzitetom pada i na području Dugopolja.

– Na autoputu A1 između čvorova Prgomet i Vučevica vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat zbog ledene kiše i snega. Molimo korisnike za poštivanje saobraćajnih znakova – upozorili su iz Hrvatskog auto-kluba.

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebno na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti zemlje.

Mokri i mestimično klizavi su i kolovozi u mestima Dalmacije. Zastoji su povremeno na deonicama puteva gde traju radovi i na gradskim saobraćajnicama.

ZVERI PUSTOŠE OSTRVO: Meštani Lošinja u strahu, noći čuju zavijanje, preko dana pronalaze mrtve životinje

Zbog zimskih uslova, zabranjeno je saobraćane za kamione sa prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna je zimska opreme, saopšteno je iz HAK-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter