Izvor: Happy BSC Portal/Večernji list.hr
27.11.2023 u 13:25
0

SNEŽNA MEĆAVA U DALMACIJI, ZAGLAVLJENI KAMIONI I AUTOBUSI: Potpuni kolaps kod Zagreba (VIDEO)

Snežne padavine stvorile su ozbiljne probleme širom Balkana.

Prvi talas hladnoće krenuo je proteklog vikenda u Hrvatskoj, a Večernji list navodi da je danas počeo da pada sneg na području Splita.

Navodi se da to nije prošlo bez problema, pa je na magistralnom putu Solin-Klis došlo i do saobraćajne nesreće u kojoj su se sudarila dva automobila.

Snežne padavine i niske temperature uzrokovale su i druge probleme u saobraćaju u Hrvatskoj.

Prema pisanju Dalmacije Danas, najviše snega palo je na području između Dugopolja i Muća, dok je zbog nesreće na Kočinjem brdu nekoliko kamiona i autobusa zaglavljeno u snegu.

Navodi se da je od ranog jutra na hrvatskim saobraćajnicama došlo je do nekoliko nesreća. Između Donje Grede i Črnca Dugoselskog kod Dugog Sela sudarili su se šleper s kukuruzom i kombi, a šest povređenih osoba prevezeno je u bolnicu.

VOZAČI OPREZO: U većem delu Hrvatske padaju sneg i ledena kiša

Navodi se da su se u zapadnom delu Zagreba sudarili autobus i automobil, zbog čega se stvorio potpuni krkljanac na Jankomiru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter