Izvor: bsc happy
01.12.2023 u 09:36
0

ZBOG INICIDENTA U AVIONU: Tajsonu se traži 450.000 dolara

Majk Tajson se suočava sa „zahtevom za nagodbu pre parnice“  u kojoj mu se traži da plati  450.000 dolara od čoveku kojeg je pretukao na letu JetBluea. Još 2022. godine, Tajson je tada snimljen kamerom kako tuče putnika Melvina Taunsenda.

POSLE OVOGA NEMA DILEME: Rodžer i Rafa zajedno nisu ni blizu Novaku

Čovek kaže da mu je život bio težak od incidenta i da mora da se nosi sa „jakom glavoboljom i bolom u vratu“ i „i dalje pati od posledica napada do danas“.

Taunsendovi advokati takođe kažu da je izgubio nekoliko poslova zbog incidenta i da ne može da plati tekuću medicinsku negu.

Tajsonovi advokati kažu da je ovo samo pokušaj pretresa.

„Primio sam pismo o pretresu u vezi sa uznemiravanjem Majka od strane nekog podstrekača pre godinu dana i posle toga. Neće biti isplate naveli su Tajsonovi advokati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter