Izvor: bsc happy /TLEGRAF
01.12.2023 u 07:43
0

SRBI U NBA:Odličan meč Bogdanovića u triler pobedi Atlante, Jang ubacio 45 poena

Košarkaši Atlante savladali su u uzbudljivom i izuzetno egfikasnom meču San Antonio na gostovanju rezultatom 137:135. Odlično je ponovo odigrao i Bogdan Bogdanović i meč je završio sa 14 . Bogdan je šutirao 5/10 iz igre, 2/4 za tri, dve lopte je ukrao, jednu je izgubio, uz dva skoka i tri asistencije za 34 minuta na terenu.

NEVEROVATNA POBEDA PARTIZANA: Nakon drame u produžecima, Crno-beli nadoknadili dvocifreni minus i srušili Grke

Briljirao je Tre Jang koji je postigao rekordnih 45 poena u sezoni a bek Atlante Marej imao je 24 poena i pet ukradenih lopti u trećoj utakmici protiv svog bivšeg tima.

Džeremi Sohan je predvodio San Antonio sa 33 poena, a Viktor Vembanjama je imao 21 poen, 12 skokova i četiri blokade, ali su Sparsi ostali bez pobede i čekaju je od 2. novembra – nanizali su čak 13. poraz.

Što se same utakmice tiče, bilo je neizvesno do samog kraja, iako su Sparsi bolje počeli meč. Vodio je domaći sastav u prvoj deonici i sa 15 razlike, ali su Bogdan i ekipa uspeli da „istope“ tu prednost i vrate su u potpunosti.

Smenjivala se prednost ekipa, od treće do kraja četvrte četvrtine, da bi na kraju koncentrisaniji u završnici ipak bili gosti, koji su poveli sa šest razlike u samom finišu. Do kraja su Sparsi uspeli samo da smanje na dva, ali im to nije bilo dovoljno za pobedu.

Što se tabele tiče, San Antonio je poslednjeplasirani tim Zapada, sa skorom 3-15, dok je Atlanta deseta u Istočnoj konferenciji, sa skorom 9-9.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter