Izvor: Happy BSC
17.03.2022 u 22:12
0

POBEDA ZA KRAJ Zvezda savladala Rendžers sa 2:1 na „Marakani“ i ispala iz LE

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Rendžers na svom terenu rezultatom 2:1 (1:0), ali su nakon poraza u gostima od 3:0 završili takmičenje u osmini finala Ligi Evrope.

Crvena zvezda je sjajno otvorila meč, nakon 10 minuta vodila je sa 1:0, strelac je bio Ivanić i činilo se da je „čudo na Marakani“ moguće. Nizale su se prilike jedna za drugom, fudbaleri zvezde su nadigrali rivala, ali pogodak je izostao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U 56. minutu Rajan Kent fudbaler Rendžersa postigao je iz kontranapada gol koji je maltene rešio pitanje prolaska dalje, ali su uprkos tome fudbaleri Zvezde nastavili sa napadima i u nadoknadi vremena, sa bele tačke Ben postiže pobedonosni gol.

Analiza utakmice može biti jednostavna. Kao i u prvom duelu ove dve ekipe, kada su crveno beli dali tri gola koja su poništena, promašili penal i na kraju izgubili sa 3:0, crveno-beli jednostavno nisu imali sreće. Pokazali su se u oba meča bar kao jednak, ako ne i bolji rival, dali su svoj maksimum ali nisu uspeli. Sa Marakane su ispraćeni aplauzima delija. 

I dok svakako ima mesta za žal, bila je ovo jedna evropska avantura za ponos našeg fudbala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter