Izvor: Tanjug
17.03.2022 u 22:39
0

TRENER ZVEZDE NAKON ELIMINACIJE IZ LE Stanković: Eh, da smo dali gol za 2:0…

„Na ovakvom nivou odlučuju sitnice i detalji. Skupo smo platili detalje. Kada gledamo svih 180 minuta, odigrali smo dobre dve utakmice, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Rendžersa (2:1), ali nedovoljne za plasman u četvrtfinale Lige Evrope.

„Kada igrate na Marakani, sigurno da uzmemo kalkukisani rizik, da će biti kontra. Nažalost, dogodila se kada se Kristijan Picini povredio. Bila je ovo dobra i ponosna Zvezda. Gol nas je poremetio, ali momci nisu odustali. Ova pobeda je poklon svim zvedašima“, izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da je imao dosta problema sa sastavom tima.

„Ivanić je igrao pod temperaturom, Pavkov je imao istegnuće lista. Mislim da smo sve dobro pokrivali. Kanga, Sanogo, Ben kad je ušao, ne mogu nikom ništa da zamerim“.

Zvezdin trener je posebno apostrofirao šansu na startu drugog dela kada su „loše kombinovali“ Ohi i Pavkov.

„Ta šansa, da smo dali gol za 2:0, bili bismo na korak od čuda, spremali smo se da u poslednjih 20 minuta idemo na sve ili ništa….“, istakao je Stanković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter