Izvor: Новости
18.05.2024 u 21:05
0

DOBAR POČETAK, LOŠ KRAJ: Odbojkašice poražene od Kine u Ligi nacija!

SJAJAN početak, a potom pad. Odbojkašice Srbije poražene u trećem meču prvog vikenda Lige nacija u Rio de Žaneiru od Kine – 3:1.

Naše dame iznenadile su rivalke odličnom partijom u uvodnom delu megdana, da bi kako je meč odmicao skroz posustale. Izabranice selektora Đovanija Gvidetija nemaju previše vremena za predah, jer im već danas (15.00) sledi novi podjednako težak izazov u vidu Braziliki.

Fantastično, raspoloženo, razigrano su delovale naše dame na otvaranju susreta. Prednjačila je kapitenka Bjelica preko koje se završavao svaki napad i to veoma uspešno.

Ipak, kao da su Kineskinje podcenile naše dame, te su tek od polovine prvog seta krenule da se bude. Krckale su konstantno prednost, ali ni u jednom trenutku nisu stigle do izjednačenja. Kada je bilo najpotrebnije Milenkovićeva je upisala važne poene za vođstvo u setovima.

„NE TREBA DA SE ZOVU ONU KOJI NE IGRAJU REDOVNO“: Evo šta kaže Marko Grujić za spisak za Evroligu!

Drugi čin, bio je totalni kontrast u odnosu na prvi period igre. Kineskinje su zaigrale iz sve snage, onako kako umeju. Vrlo brzo su stekle ogromnu prednost (9:3). Čak i pored kratkog perioda dobre igre Srpkinje nisu uspele značajnije da se približe. Pri kraju, totalno je popustila koncetracija, jer su rivalke uzele čak devet od poslednjih 11 poena u setu.

Pretila je uraganska igra protivnica da skroz zbriše naše devojke sa terena. Ponovo je u uvodnoj fazi azijska selekcija stigla do osetne prednosti (9:5). Razmrdao je selektor Gvideti ekipu sa izmenima, ali tek toliko da se stigne nadomak egala (15:14, 16:15), da bi opet usledio furiozan finiš Kine.

Po istom ključu kao, drugi i treći set izgledao je i četvrti deo igre. Nezadrživa je bila selekcija koja još uvek nema obezbeđen plasman na OI u Parizu. „Grizle“ su protivnice za svaki poen, jer im je svaki meč ali i set u Ligi nacija bitan za što plasman na rang-listi i odlazak u Grad svetlosti.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter